Категорії Інформація
Каси Додати подію
David Garrett
09 червня 2022

David Garrett

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Девід Гарретт у Києві!

Увага! Усі квитки, придбані раніше, дійсні на нову дату та не вимагають обміну.

9 червня 2022 року столичний Палац “Україна” з радістю запрошує гостей на виступ знаменитого віртуозного скрипаля, справжнього музичного генія Девіда Гарретта у Києві! Із дивовижними композиціями останнього альбому Alive: My Soundtrack (2020) зірка завітає і до нас у рамках великого концертного туру. Своїм попереднім туром та його масштабними стадіонними виступами David Garrett з розмахом відсвяткував ювілей: десятиліття унікальної творчості у жанрі кросовер, який поєднує класичну музику з джазом та роком, кантрі та фолком.

На жаль, через пандемію COVID-19 тур довелося призупинити. Натомість артист повертається в Україну з новою концертною програмою та феєричним туром «ALIVE» 2022 року, який носить вкрай відповідну назву. За словами зірки, у ньому закладено справжнє відродження до життя, прагнення знову стати живим та повернутися до коріння. Композиції цієї програми несуть різні настрої, але всі вони пронизані натхненням і виключно позитивною енергією.

“Це надихаючі пісні – повні енергії, жаги до життя та емоцій. Програма складається з усіх цих чудових чарівних мелодій, і мені вже не терпиться виконати для вас "ALIVE" наживо”, - так про це говорить сам Девід.

Концерт туру «ALIVE»

Концерти нового туру Девіда носять більш інтимний характер, бо зірці, що повернулася на сцену, хочеться тісного спілкування зі своїми слухачами. Та й сам настрій цих виступів інший, хоча гіпнотичність та харизма їх живого виконання на сцені анітрохи не менші, ніж на стадіонних шоу. David Garrett виступить разом зі своїм гуртом та відіграє для гостей дивовижну програму, в якій будуть як глибоко зворушливі пісні, так і приголомшливі рок-гімни, танцювальні хіти та навіть класичні шедеври у його новаторській інтерпретації. Запрошуємо всіх розділити з цим неймовірним віртуозом безмежну радість від справжнього “Відродження”.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт знаменитої зірки напрямку кросовер Девіда Гарретта у Києві, заздалегідь купуйте квитки у нас на сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва дивіться на сторінках нашого сайту.

Куди піти влітку справжньому меломану у Києві? На приголомшливий виступ David Garrett & Band

  1. Харизматичний виконавець-віртуоз
  2. Приголомшлива музична програма
  3. Дивовижний музичний напрямок
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код