Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 грудня 2016

Екстрим арена

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Національний цирк України
м. Київ, площа Перемоги, 2

Про подію

Шоу Екстрим арена в Києві!

Екстрім арена - це унікальне екстремальне шоу, яке нікого не залишить байдужим. Цей виступ буде цікаво не тільки дітям, а й дорослим. Феєрверк емоцій забезпечений для всіх.

На сцені Національного Цирку України для вас виступатимуть гості з Монголії - золоті призери Міжнародного циркового фестивалю, відомі своєю спритністю і темпераментом, безстрашний повітряний велосипедист з Бразилії та інші міжнародні учасники.

Бронюйте тут >>

Програма шоу рясніє вражаючими небезпечними трюками з колоритним музичним супроводом. Ви і ваші діти зможуть подивитися своїми очима на велосипедиста в незвичайній сфері на висоті 10 метрів без страховки, бути присутнім при небезпечних трюках з тиграми і левами, почути співаючих крокодилів і побачити унікальний трюк дресирувальника, засовує голову в відкриту пащу нільського крокодила, довжиною більше 3 х метрів і вагою понад 250 кг.

Веселити публіку буде відомий український клоунський дует братів Герасименко, які активно контактують з маленькими глядачами і викликають їх на сцену для участі в номерах. УНГ

Купити квитки на шоу Екстрім арена в Києві ви зможете на сайті kontramarka.ua будь-яким зручним для вас способом: через інтернет банківською карткою, в касах міста Києва і Дніпра, або замовити доставку кур'єром.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код