Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 листопада 2016

Ian Gillan

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Унікальний шанс для всіх шанувальників справжнього року відвідати концерт легендарного музиканта Яна Гіллана випаде 11 листопада в палаці «Україна». Таку подію пропустити ніяк не можна! На концерті Ian Gillan sings Deep Purple звучатимуть найвідоміші композиції групи. Гіллан розділить сцену з Don Airey Band і Київським симфонічним оркестром під керівництвом Stephen Bentley-Klein. Ви почуєте хіти "Smoke on the Water", "Fireball", "Perfect Stranger", "Machine Head", "Black Night" і багато інших.

Ян Гіллан співає Deep Purple на головній сцені країни! Концерт 11 листопада в 19:00 в нпм Україна

Гіллан захоплювався музикою ще в шкільні роки, слухаючи Elvis Presley, Little Richard, Buddy Holly та інших музикантів тієї епохи. Там же він робив свої перші кроки в цій області. Гіллан грав в різних групах, але найбільше відомий як учасник класичного складу (Mark II) «Deep Purple». Неповторний грудний голос вокаліста можна впізнати в партії Ісуса в класичній рок-опері «Ісус Христос - суперзірка».

Відносини у Гіллана з «Deep Purple» складалися непросто. У перший раз він приходить туди в 1969, разом з басистом з Episode Six (одна з груп, в якій Гіллан грав) Роджером Гловером. Після цього він кілька разів йшов і повертався. За цей час були записані альбоми Who Do We Think We Are, Perfect Strangers, The House of Blue Light, Nobody's Perfect, The Battle Rages On. У 1993 він знову залишає «Deep Purple». УТГ

 

Концерт Ian Gillan в Києві відбудеться 11 листопада о 19:00. Купити квитки ви зможете на сайті kontramarka.ua будь-яким зручним для вас способом: через інтернет банківською карткою, в касах міста Києва і Дніпра, або замовити доставку кур'єром.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код