Категорії Інформація
Каси Додати подію
Оля Полякова «Все буде добре»
18 травня 2023

Оля Полякова «Все буде добре»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

КВЦ «Парковий»
Паркова дорога, 16А

Про подію

Оля Полякова в Києві!

17-18 травня 2023 року у КВЦ “Парковий” відбудеться концерт Олі Полякової. 

Нова програма Олі Полякової виявилася настільки популярною, що співачку вмовили ще двічі виступити в Києві на біс. Отже не втрачайте шанс почути пісні з нового альбому, а також хіти, які вже перекладені українською мовою. У програмі передбачаються кадри з фронту та реальні історії українських військових. Оля Полякова виконує багато патріотичних та ліричних пісень. Вони просякнуті болем, який відчувають усі українці.  

Концертна програма “Все буде добре”

Концерти “Все буде добре” продовжують серію благодійних подій від “Кварталу-Концерту” у КВЦ “Парковий”. Частина прибутку від кожного концерту буде направлена на допомогу ЗСУ та ВПО. Партнери заходів –  БФ “За Луганщину” та громадська організація “ВПО України”, технічні партнери - компанії “Феєрія” та “Медіатек”.

Локація обладнана сертифікованим ДСНС укриттям і потужними генераторами, що дає можливість проводити події навіть під час відсутності електропостачання. 

У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення в укритті, після чого концерт буде продовжено!

Якщо повітряна тривога триватиме до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 40 хвилин після закінчення тривоги. 

Щоб потрапити на концерт Олі Полякової в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте у нас на сайті. 

Пісні Олі Полякової:

  • Коли закінчиться війна

  • Чарівні очі

  • Шлях до перемоги

  • Ми з України

  • Все буде добре, Оля

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код