Категорії Інформація
Каси Додати подію
Потап і Настя. «Золоті Кити»
16 листопада 2016

Потап і Настя. «Золоті Кити»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «РЕКОМЕНДУЄМО»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Потап і Настя на головній сцені країни! 10 років творчості!

«Ми не акули шоу-бізу, тим більше - не дельфіни, сьогодні ми золоті кити! За десять років нам так і не вдалося ефектно розійтися, ми не змогли здивувати поганими піснями, і не впали з верхівок ТОП парадів »- так коментує Потап назву нового грандіозного шоу, присвяченого десятиліттю творчого ювілею дуету« Потап і Настя ».

Кращі місця >>

Пара наробила багато шуму навколо себе і не знає про неї тільки ледачий. Вони є частими гостями різних передач, мають власний досвід ведучих. У числі дуету безліч всіляких нагород в сфері музики.

Купуйте квитки >>

Ідея створення колективу належить Потапу (справжнє ім'я - Олексій Потапенко), який є не тільки виконавцем, але і продюсером, автором текстів і музики, режисером кліпів дуету. Настя (Анастасія Каменських) - талановита вокалістка і неймовірно красива артистка.

Альбоми дуету «Потап і Настя»: «Не пара» (2008), «Не люби мне мозги» (2009), «Все пучком» (2009 -2013), «Щит і М'яч» (2015). УНГ

Потап і Настя «Золоті Кити» 16 листопада, Палац «Україна». Поспішайте придбати квитки і зайняти вигідні місця на kontramarka.ua, замовивши або купивши через інтернет.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код