Категории Информация
Кассы Добавить событие
Головна льодова арена
12 декабря 2016

Головна льодова арена

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Поляна ВДНГ та сад гамаків
Поляна ВДНГ та сад гамаків

О событии

Головна льодова арена ВДНГ — це тисячі метрів льоду на головній площі експоцентру.

Головна льодова арена запрошує на своє полотно вже з 10 грудня. Квитки ви можете придбати на нашому сайті у розділі «Квитки» та у касах ВДНГ. Придбаний квиток дає право на катання на Головній льодовій арені ВДНГ та ваше перебування у роздягальні. Також до ваших послуг бар, який розташований прямо на ковзанці. Щодня на ковзанці присутні професійні інструктори, які слідкують за вашим безпечним катанням. Ваша безпека для нас справді важлива. Для вашого комфорту — оренда сухих та теплих ковзанів і камери схову.

Ціни та розклад:

Одноразовий квиток (пн., вт., ср., чт.) — 85 грн

Одноразовий квиток (пт., сб., нд.) — 150 грн

Одноразовий сімейний квиток: дорослий та дитячий (пт., сб., нд.) — 120 грн

Одноразовий сімейний квиток: дорослий та дитячий (пт., сб., нд.) — 250 грн

Волієте провести більше ніж один день на ковзанці? Тоді саме для вас абонементи на безлімітне катання на весь період роботи Головної льодової арени ВДНГ.

Абонементний квиток на 25 днів (пн. — чт.) — 600 грн

Абонемент до Школи фігурного катання на 15 сеансів (пн., ср., пт.) — 600 грн

Щопонеділка — день для пільговиків. За наявності пільгового посвідчення вхід на ковзанку — 50 грн

Щовівторка ми чекаємо на всіх школярів Києва. Ціна квитка на ковзанку — 70 грн. Вартість квитка на ковзанку та 5 спусків з гірок — 100 грн. Придбати такі квитки ви можете за наявності учнівського посвідчення.

Щочетверга — день студента. Святкуємо початок зимових уікендів на кризі. Для вас конкурси та розваги на кризі. Впорайтеся із завданням наших ведучих та отримайте свій приз і славу на теренах ВДНГ. За наявності студентського посвідчення вхід на ковзанку — 70 грн

Щовихідних для гостей безкоштовна розважальна програма від аніматорів «Зими на ВДНГ». Якщо ж волієте вдосконалити свої навички з ковзання, тоді ласкаво просимо взяти участь у майстер-класах від професійних спортсменів.

А ще з п’ятниці до неділі включно пориньте у світ диско на льоду. Для усіх гостей «Зими на ВДНГ» ми підготували серію «Disco Ice» вечірок. Катайтесь на ковзанах досхочу. Ковзайте так, ніби ніхто вас не бачить.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код