Категории Информация
Кассы Добавить событие
Людина в підвішеному стані
16 декабря 2016

Людина в підвішеному стані

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Центральный Дом офицеров
ул. М.Грушевского, 30/1

О событии

За п`єсою Павла Ар`є

Тривалість – 2 години з антрактом

Місце – велика сцена

П`єса «Людина в підвішеному стані» написана у 2011 році. Це перша постановка п`єси в Україні та світі. Символічно, що вона відбувається в театрі Лесі, де стались події частково описані в тексті. Ця вистава – про театр, про «поганий» театр, де ніхто не розуміє, що він робить та для чого, де сплутались особисті та професійні образи і конфлікти, де всі засуджують один одного та бояться правди; про те, що такий спосіб існування неприйнятний та веде до самознищення, що в підсумку й відбувається. І стає очевидно, що вистава – не лише про театр.

Режисер – Ігор Білиць

Художнє оформлення – Оксана Радкевич

Художник з медіа – Денис Курилов

Діють:

Людина в підвішеному стані , Соль – Дмитро Наумець

Режисер, Ля – Іван Довгалюк

До – Тетяна Фролова

Ре – Оксана Цимбаліст, Анна Єпатко

Мі – Остап Дзядек

Фа – Марія Городечна, Інна Лиховид

Завліт – Андрій Петрук, Володимир Пантєлєєв

«Пробачте, але я думала, що винні всі ми, і в першу чергу сам театр. Мої страхи, таємниці, збочені фантазії, про які я й думати не сміла, стали якимось неймовірним чином явними, вони схопили мене за сонну артерію. Сьогодні я зрозуміла, що те ж саме відбувається з усіма вами. Ніби древній демон прокинувся, щоб розірвати нас з середини. Тоді, в одну мить, я вирішила це припинити. Театр, це чудовисько, мав померти, і ми, його раби, разом із ним»

Павло Ар`є – український драматург та режисер. Найвідоміші п`єси «Баба Пріся», «Слава Героям», «Кольори» поставлені у багатьох театрах України, а також у Росії та Німеччині. Як режисер здійснив постановку «Лондон» на Першій сцені сучасної драматургії «Драма.UA», сторітелінг «Одержима» у Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки та перформенс «Ґумі фрау» у місті Бонн, Німеччина.П`єса «Людина в підвішеному стані»написана у 2011 році. Театр Лесі має честь вперше представити її у форматі вистави.

Ігор Білиць – режисер, викладач, керівник «BilytsArtCentre» (м. Київ). Закінчив Національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенко-Карого. Здійснив ряд постановок та перформенсів на мистецьких майданчиках Києва та Москви. Учасник багатьох міжнародних проектів та конкурсів.

FB-сторінка театру

Директор театру – Микола Павлів

Художній керівник – Павло Ар`є

Предварительный заказ
Заявка на промо-код