Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 грудня 2016

Жизель Раду Поклітару

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Любов, пристрасть, розчарування і мрії Жизель!

Раду Поклітару широко відома особистість, як в колах хореографів і танцюристів, так і в колі зірок шоу-бізнесу. Коли на світ з'явився унікальний театр «Київ Модерн Балет» - світ сучасного українського танцювального театру дуже змінився. Постановки від провідного хореографа, не залишать жодного глядача байдужим. Насолодиться сучасним балетом, ви зможете відвідавши виставу «Жизель». Захід заплановано на 10.12.2016 - «Жовтневий».

Неповторний стиль Раду Поклітару, намагаються наслідувати десятки хореографів, всі популярні танцюристи вважають за честь взяти участь в якій-небудь постановці від Раду. Підтвердженням цьому, є всі сезони телевізійного шоу - Танцюють всі. Знаменитий хореограф робив настільки проникливі в серця глядачів постановки, що емоції свої не міг втримати ніхто, зал просто вибухав від оплесків.

З того моменту, коли танцюристи вперше вийшли на сцену сучасного театру, було зіграно 13 спектаклів на один акт і 5 повнометражних. У числі нагород, театр має 5 призів від «Київської пекторалі», як кращі вистави за підсумками року.

Що магічного в спектаклі «Жизель»?

Як сказав маестро Поклітару:

«Я звернувся до легенд балету, зовсім не випадково. Сучасна версія класичного балету несе в собі любов і всю мою душу. Коли хореографія життя, проникала в усі нотки музики Адана, я відчував, як злітаю до небес (в творчому плані). «Моя Жизель» і її прототип в класиці мають багато схожого, але не обійшлося і без змін. Обидві вони мріють про чисте кохання, і обох чекає величезне розчарування в цьому світі. Але в сучасній інтерпретації, дівчина перестає бути милою пейзанкою, а стає знедоленим дитям великого міста ... »

Всю магію хореографії, сценографії, різноманітності костюмів і чудову гру, ви зможете побачити, купивши квиток на Жизель в касах, а також на сайті kontramarka.ua

 Купити квиток на Жизель можна швидко, надійно і зручно, разом з kontramarka.ua

(С) UTL

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код