Categories Information
Cashier Add new event
Big «Yellow» Band
15 October 2022

Big «Yellow» Band

Tickets selling was stopped
But you can see the other events in category «CONCERTS»

School of jazz and pop arts
Kiev, Cheliabinska St, 7V

About the show

Київський Джазовий Театр та заслужений артист України Володимир Соляник презентують нову театралізовану музичну програму від джазового оркестру Big «Yellow» Band — Hollywood, and All That Jazz… — це неповторні саундтреки до улюблених кінострічок, що стали легендарними, композиції з всесвітньо відомих мюзиклів та серіалів. Звучання біг-бенду занурить Вас у вир емоцій та спогадів не залишаючи байдужим жодного слухача, адже програма вражає своєю різноманітністю: тут і легендарні «Зоряні Війни» і романтичний «Титанік», сучасна «Місія Нездійсненна» та багато іншого. Впродовж півторагодинної програми звучатимуть мелодії таких відомих композиторів, як Генрі Манчіні, Квінсі Джонса, Джорджа Гершвіна, Ірвіна Берліна, Майнарда Фергюссона та ін.

У другому відділені створюватиме неймовірну джазову атмосферу заслужений артист України Володимир Соляник разом з музикантами Big «Yellow» Band у форматі джем-сейшн.

Дія відбуватиметься у джаз-клубі, де глядачі зможуть відпочити за столиками, смакуючи напої з бару, і поринути в атмосферу американського кінематографу ХХ століття.

Pre-order
Заявка на промо-код