Категории Информация
Кассы Добавить событие
Архитектор сна
23 мая 2019

Архитектор сна

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Театр «Браво»
ул. Олеся Гончара,79

О событии

«АРХІТЕКТОР СНУ» — сюрреалістична комедія абсурду, що зриває завісу з дуальності людської сутності, саркастично висміюючи маски нав’язані соціальними обмеженнями.

Крокуючи сторінками власного всесвіту, головний герой Кім, в минулому офіцер таємного спецпідрозділу, кожного дня шукає можливість стати частиною звичайного соціуму, але інтегрування дає збій.

У пошуках себе, він погоджується взяти участь в експерементальному психологічному проекті, де працюють з його підсвідомістю. Занурившись у гіпнотичний сон, головний герой стає архітектором життя, стимулюючи підсвідомість до варіацій власного вибору. Активувавши механізм переродження, він починає писати. Наративом сну стає п’єса про сучасне життя та соціальні проблеми.

Намагаючись дати життя п’єсі, долаючи стіну соціальних та бюрократичних перешкод, Кім потрапляє до божевільні, де згадує про своє справжнє кохання, яким він пожертвував заради реалізації своїх мрій…

Чи знайде герой вихід в лабіринтах своїх снів?

Гарні, молоді, талановиті актори демонструють блискучу маневреність акторської гри під час перевтілення з одного персонажу в інший, що створює справжній ефект шоу. Живий вокал, концептуальна хореографія, неймовірне світлове рішення, цікаві костюми та декорації підкреслюють концептуальність сценічної форми режисерського задуму.

Вистава виконується мовою оригіналу (російська). За мотивами п’єси Влада Апостольского «Геній в країні дурнів».

  • Режисер — Олеся Гусар.
  • Хореограф — Анна Козинець.
  • Музичне оформлення — Іван Ганєв.
  • Світлове оформлення — Михайло Євдокименко, Анастасія Сахацька.
  • Актори — Віктор Мухін, Іван Ганєв, Світлана Гордієнко, Юлія Гагіна.

За підтримки художнього керівника театру «Браво» Любов Титаренко.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код