Категории Информация
Кассы Добавить событие
Мастер-класс по рисованию картин сусальным золотом с вином
04 февраля 2024

Мастер-класс по рисованию картин сусальным золотом с вином

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КЛУБЫ»

Арт-студія Простір Мрій
Арт-студія Простір Мрій

О событии

Це майстер-клас з малювання картин сусальним золотом ( поталью)  з вином у затишній арт-студії.

У картинах з поталью наш художник навчить Вас використовувати тонку фольгу, яка є замінником сусального золота. Наноситься вона за допомогою спеціального клейового складу. Дуже проста і при цьому гарна техніка. Прекрасно підійде тим, хто хоче відчути себе справжнім художником.

 Ми навчимо малювати картину за 2,5 години, да же якщо ви раніше ніколи не малювали.  Він для тих хто не вміє малювати , або тільки пробує, або хоче спробувати щось нове та відпочити після роботи. це проведення часу у арт-студії під час проведення майстер-класу з малювання з вином. Ви не тільки зможете навчитися малювати картину - але і отримаєте задоволення від самої атмосфери та процесу.

Якщо ви не художник — це не проблема. Професійний художник допоможе вам створити гарну картину за 2 -3 години своїми руками, розкрити ваш творчий потенціал. Відбувається у затишній великій світлий студії . Майстер клас проводиться у невеликій групі. Художник буде писати картину, а учасник — змальовувати або малювати її у на свій смак. У ході процесу за необхідності художник допомагатиме учаснику. Забрати творчу роботу учасник зможе відразу після майстер-класу. Тему майстер-класу вибирає художник. Про неї повідомлять заздалегідь на сайті організатора, соц.мережах або по запиту на вайбер, телеграм, месененджер. Якщо ви захоче малювати щось інше,  зможе відвідати заняття в інший день.

У вартість входить всі  матеріали : Відвідувачу видають все необхідне: акрилові фарби, мольберт, полотно, пензлики. Розмір полотна може бути 30х40. Також видаються фартухи . З собою нічого приносити не потрібно. -

Частування: відвідувача пригостять келихом білого вина. За бажанням замість алкогольних напоїв гостям дадуть чай або каву.

Тривалість - 2.5 години

Навчання на майстер класі проводять вакциновані художники з дотриманням усіх норм.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код