Категории Информация
Кассы Добавить событие
Мультимедийная лекция: "Изо-изоляция: арт для хорошего настроения"
29 марта 2024

Мультимедийная лекция: "Изо-изоляция: арт для хорошего настроения"

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ВИСТАВКИ»

MODI Art&Wine Gallery
вулиця Мала Житомирська, 17, Київ

О событии

Чергова мультимедійна лекція з мистецтва, що відбудеться в галереї Моді, незвичайна тим, що вона буде веселою та кумедною. Її метою є насамперед створити позитивний настрій для відвідувачів в теперішній складний час.

Ми розглянемо інсталяції міжнародного флешмобу “Ізоізоляція”, який виник у 2020 році під час епідемії Covid-19 та охопив любителів мистецтва з усього світу зі швидкістю та розмахом всесвітньої епідемії. Взяти участь у флешмобі міг будь-який мешканець Землі, що знаходився у вимушеній ізоляції. Учаснику треба було створити щось, що нагадує будь-яку відому картину або скульптуру, але в ролі інструментів в даному разі були не полотно, пензлі та фарби, а власне тіло, домашні тварини, предмети повсякденного побуту та наявні продукти харчування. Звісно, створені інсталяції були моральною підтримкою та джерелом позитивного настрою як для тих, хто їх створював, так і для тих, хто просто дивився їх в інтернеті.

Ми зробимо короткий екскурс в історію живопису та подивимось на твори відомих художників (Босх, Далі, Пікассо, Модільяні та багатьох інших), пригадаємо деякі історичні події крізь призму ізоізоляції, – і це буде скоріш весело та кумедно, ніж академічно.

У другій частині лекції ми поговоримо про новий модний тренд – створення картин за допомогою нейронних мереж. Ми подивимось, які кумендні картини побудували нейронні мережі за відомими приказками та ідіомами, та спробуємо вгадати ці твори.

Приходьте, буде пізнавально й весело.

Лектор - Сергій Доценко, кандидат фіз-мат. наук, доцент в галузі прикладної математики та інформатики. Мистецтво є захопленням лектора протягом десятиліть. Він веде лекції нестандартно – бачить і тлумачить мистецтво так, як суто творчі люди не завжди здатні. Лекції проводить інтерактивно, задає цікаві питання аудиторії. Після лекції відбувається коротке обговорення, де учасники події можуть задавати питання, висловити свою думку та поділитись враженнями з аудиторією.

Вартість участі* в лекції за передплатою 250 грн (що включають 150 грн барний депозит, тобто вино й закуска на цю суму) або 300 грн при візиті безпосередньо на лекцію (в них 200 грн барний депозит). Бронь-передплату можна здійснити по перерахунку на Приват-картку, реквізити якої можна отримати, надіславши повідомлення з фб-сторінки Modi Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 - www.facebook.com/modigallery). із заявкою на участь в лекції. Тел. для довідок: +380 66 355 1847.

* Ремарка: діє постійна знижка вартості участі в арт-подіях галереї Моді для членів Клубу Моді (для авторів, що в нас виставлялися та їх пар). На арт- й мультимедійні лекції для моді-товариства вартість участі 200 грн (що включають 150 грн барний депозит).

Любите вино й мистецтво – значить, ви у Моді! )

Предварительный заказ
Заявка на промо-код