Категории Информация
Кассы Добавить событие
20 мая 2019

Баланс квартет

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дом звукозаписи Украинского Радио
г. Киев, ул. Леонида Первомайского, 5В

О событии

Баланс квартет

Родіон Іванов — український піаніст, клавішник, композитор. Сфера його музичних інтересів — це джаз, поп музика і музика ф’южн.

З 1998 починає активну концертну діяльність як учасник групи UNITY, виступаючи також з іншими колективами і артистами.

У період з 1998 по 2009 рр. Родіон співпрацює як музикант з такими артистами, як Гайтана, Грін Грей, Ассія Ахат, Марія Бурмака, Віа Гра, Ігор Закус, Тоні Герреро, Джей Ді Уолтер, Френк Лейсі, Арк Овруцький та ін. Пісні Родіона Іванова виконують Гайтана, Ані Лорак, Віктор Павлік, Настя Маркова.

У 2002 році Родіон в співдружності з Валерієм Волковим і Максимом Гладецьким записує альбом фортепіанного тріо «More than words». Альбом отримав гарні рецензії як в Україні, так і за кордоном. У цьому складі тріо успішно виступало на українських джазових фестивалях, у Франції та Литві.

В даний час Родіон випустив сольний альбом «Electric Variete», який представляє різні музакальние стилі, цікаві Родіону, починаючи від фанку і лаунж музики, закінчуючи фьюжн і нью джазом

Віктор Павелко — учасник багатьох джазових фестивалів України і Європи. Композитор, аранжувальник, бенд-лідер. Кращий тенор-саксофоніст за версією Do # Dж 2009. Учасник таких колективів як «Viktor Pavelko Quartet», «Deep tone project», «Kiev Big Band», «Oleg Pashkovskiy Quartet» і багатьох інших.

Учасник фестивалю «Джаз Коктебель» в складі Lela Brazil Project, учасник конкурсу «ДоДж junior» (Київ), премія «Кращий тенор-саксофоніст 2009» . На конкурсі «Джалітон» (Ялта) завоював Гран-Прі.

Проекти: Viktor Pavelko Quintet, Lela Brasil Project, Gadzilla Project.

Максим Гладецький — контрабасист, композитор, бендлідер брав участь у багатьох джазових фестивалях. Співавтор аранжувань до саундтреку фільму «Стиляги» (2008).

У 1991-му створює власне тріо, з 1993 — учасник групи Юрія Шепети.

Один з творців вінницького джазового фестивалю.

Валерій Волков. Виходець із Херсона, мультиінструменталіст. В 1994-му з поп-джазовою музикою Волкова познайомився радіожурналіст Олексій Коган і був нею дуже вражений: твори Валерія прозвучали на всю країну. З цього моменту починається музична кар’єра Волкова.

Дебютний альбом " Prayer For My Father» Валерій зважився писати в Нью-Йорку, куди відправився в січні 1995-го року. В його першому альбомі грають такі джазові метри, як Дейв Лібман, Майкл Брекер, Ренді Брекер. Реліз видала фірма «Prince Entertainment».

З 1997-го року Волков працює в Києві, переважно в якості студійного музиканта: барабанщика, клавішника. Співпрацював з трубачем Тоні Герреро, вокалісткою Деніз Пер’є, піаністом Данилом Крамером, скрипалем Давидом Голощокіним, гітаристом Олексієм Кузнєцовим, піаністом Андрієм Кондаковим, групами " Unity " (1999), " Київенерго " (2000–2001), з тріо Петра Пашкова, групою Олега Асєєва і т.п.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код