Категории Информация
Кассы Добавить событие
Banderas Blues Band
04 мая 2018

Banderas Blues Band

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Karaoke Pub
г. Киев, ул. Крещатик, 15/4

О событии

«Banderas Blues Band» — це один з найяскравіших і різнопланових блюзових бендів на пост радянському просторі, будучи водночас представником Української та Російскої блюзової сцени.

У складі «Banderas Blues Band» завжди грали і грають музиканти найвищого рівня.

Володимир Бандерас, лідер групи, лауреат фестивалю «Червона рута-1997», полу фіналіст телеконкурсу Голос Країни 2012, перший визнаний український блюзмен, якого знають і люблять мільйони українців. Його бенд протягом останніх двох років став лауреатом відомих міжнародних джазових, та блюз фестивалів: Jazz Cooperation, Blue Bay Jazz Fest, Архангельск Блюз фестиваль.

В його репертуарі є багато власних пісень у багатьох стилях і напрямках сучасної музики, але більшість його фанів знають Бандераса як справжнього блюзмена, з гучним вокалом, яскравим сценічним виглядом, та власним гітарним саундом. Завдяки своєму вибуховому темпераменту, він буквально з перших акордів запалює будь-який зал, виконуючи пісні на різних мовах. Його унікальний за тембром голос, буквально заворожує слухача, приковуючи всю увагу до сцени. Сам Бандерас про себе говорить так: «Колись я від друга почув такі слова — Чим більше віддаєш, тим більше отримуєш. Вони мені запали в душу, бо так воно і є. Я сам це відчуваю після кожного концерту».

Отож на вас чекає блюз на всі 100%.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код