Категории Информация
Кассы Добавить событие
Возле белого рояля "МУЖСКИЕ РАЗГОВОРЫ" с актером театра и кино БОРИСОМ ГЕОРГИЕВСКИМ
23 февраля 2022

Возле белого рояля "МУЖСКИЕ РАЗГОВОРЫ" с актером театра и кино БОРИСОМ ГЕОРГИЕВСКИМ

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Художественно-концертный центр им. Ивана Козловского
г. Киев, ул. Крещатик, 50Б

О событии

Творчі зустрічі Біля білого роялю розпочнуться чоловічими розмовами з заслуженим артистом України Борисом Георгієвським. Яскрава і багатогранна особистість: актор театру і кіно, актор кінодубляжу, бард, автор та ведучий радіопрограм, улюбленець глядачів в серіалах «Слід перевертня», «Пристрасті по Чапаю», «Круч. Пісня довжиною в життя», «Ялта-45», «Свати», «Бабло», «Смерть шпигунам!», «Повернення Мухтара», «Ліквідація», «1943», «Жіночий лікар-2», «Пес», «На лінії життя» та багатьох інших.

Цей вечір буде наповнений авторськими піснями Бориса Георгіївського, його роздумами про життя під гітару, відвертим спілкування та відповідями на ваші питання! Такий складний за красою голос барда вперше зазвучить на Камерній сцені.

Зустріне вас і проведе зустріч – режисер Камерної сцени ім. І.Козловського, заслужена артистка України Ірина Калашникова

 

Тривалісь 1:20

Вартість квитка 400 грн

 

Шановні глядачі, Центр ім. І. Козловського має свою особливість: сцена та глядацька зала  –  це єдиний простір, тому вхід до зали після 3-го дзвінка неможливий.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код