Категории Информация
Кассы Добавить событие
Благотворительный мастер класс "Танец силы"
02 июля 2023

Благотворительный мастер класс "Танец силы"

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

The House
вул. Жилянська, 97

О событии

02 липня в Києві відбудеться благодійний майстер-клас “Танець сили” для жінок.

Захід проведуть Олександр Прохоров, Лада Касинець,Катерина Бєлявська

У неділю, 02 липня, у танцювальному залі Event hall Signal (вул. Жилянська, 97) відбудеться вже шостий благодійний майстер-клас соціального проекту для жінок “Танець сили”.

Це захід про те, як розвивати свою жіночність, де знаходити натхнення та силу і як за допомогою танцю отримувати такі необхідні позитивні емоції.

Початок - о 13:00. Вартість вхідного квитка, який можна придбати на сервісі Kontramarka.ua, - 450 грн. Виручені від події кошти будуть передані на потреби ЗСУ, окрім організаторських.

На учасниць чекає насичена програма з майстер-класами від зіркових танцівників, чимало приємних сюрпризів і подарунків від партнерів.

Своєю майстерністю з дівчатами ділитимуться Олександр Прохоров ідейний натхненник проекту , танцівник, хореограф, срібний призер “Танців з зірками” .

Лада Касинець - хореограф проектів “Танці з зірками” та “Ліпсінк баттл.” Серед зірок з якими працювала Лада - гурт The Hardkiss, Тіна Кароль, Злата Огневич, Діма Монатік, Макс Барских, Наталья Могилевська, Артем Півоваров, Мішель Андраде, Время і Стекло та інші.

Катерина Бєлявська - учасниця та хореограф проекту “Танці з зірками”, режисер-постановник, акторка, практик арт-терапії та педагог.

У цей непростий час жінка розкриває свою неповторну жіночу силу, віру та підтримку для чоловіків. Ми хочемо допомогати жінкам розкривати свою жіночність, позбавлятися стресу та робити важливу справу разом — підтримувати наших захисників!

Не пропустіть “Танець сили” вже 02 липня!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код