Категории Информация
Кассы Добавить событие
30 мая 2018

Черный Квадрат. Медовый месяц

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

Вистава за однойменною п’єсою Габріелла Баріллі. Дуже жіночий спектакль, але, звичайно — про чоловіків.

Три молоді жінки збираються в переддень свята, щоб обговорити справи сердечні і приходять до вельми несподіваних і закономірним висновків….

Про чоловіків, про секс, про взаєморозуміння, про гроші, про коньяк, про фаллоіммітатор…

Лора — впевнена в собі кокетка, завжди стоїть до чоловіка на крок ближче, ніж того вимагають пристойності. «Вона йде по життю сміючись», з легкістю завойовуючи увагу численних шанувальників. Вона знає, чого хоче, і легко домагається цього. Чоловіки — лише іграшки в її руках.

Катя — успішна ділова жінка, яка реалізувала себе в професії, але не може знайти свого «жіночого щастя». Вона розчарувалася в сучасних чоловіках, але в душі вона романтична особа, яка до сих пір вірить в казкові happy ends, і все ще чекає свого принца.

Валя — персонаж, який несподіваним чином змінює весь хід подій п’єси. Сім років вона розігрувала виставу під назвою «ідеальний шлюб», але тепер її терпінню прийшов кінець. І більше вона цього не допустить — свобода, свобода, свобода!!! Але… через два тижні життя подруг докорінно змінюється.

Георгій — він же Гера, сусід, чоловік-сюрприз.

Вистава не призначена для людей з святенницьким ставленням до світу. Кілька разів використовується ненормативна лексика.

Рекомендується до відвідування з близькими подругами або люблячими парами.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код