Категории Информация
Кассы Добавить событие
Дикий театр: Быть снизу
12 января 2018

Дикий театр: Быть снизу

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Сцена 6
г. Киев, ул. Васильковская, 1

О событии

Бути знизу вистава про пошук себе

Тобі пора заміж! Тобі терміново пора заміж!

Тільки так ти станеш справжньою, захищеною, повноцінною, у тебе з'явиться сенс життя. Але для цього тобі потрібно навчитися бути жінкою!

Як їсти / пити / говорити / що носити / думати, щоб пізнати славнозвісне і омріяне «жіноче щастя» ? У нас є рецепт і тільки сьогодні наше агентство пропонує безкоштовні пробні курси, як стати щасливою!

Саме сюди приходять героїні Оля і Віра, щоб розкрити свою жіночність і назавжди позбутись самоти. Але не всім очікуванням дано збутися, і не всі строкаті реклами кажуть правду...

Це вистава про жінок: про те, що дратує, радує, пригнічує, знецінює, про те, якими вони бачать чоловіків і себе, про те, як могло б бути, і про те, як є . Про те, де місце жінки в цьому світі: знизу , зверху або є інші варіанти?

Режисерка:
Юлія Мороз
Художниця:
Євгенія Чайковська
Драматургиня:
Юлія Тупікіна
Актриси:
Галина - Богдана Шуманська
Віра - Марія Брушницька
Оля - Аніта Драгула

«Дикий театр» - це незалежний і сучасний театр, який має на меті говорити зі своїми глядачами виключно на гострі, актуальні, хвилюючі, болючі теми . Зараз ми звернулися до питань сексизму та фемінізму в нашому суспільстві. Ми говоримо про це зухвало, відверто і прямо, ми реагуємо на світ і події - оперативно , а головне - професійно і щиро.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код