Категории Информация
Кассы Добавить событие
ЕФЕКТ Minetti
11 апреля 2019

ЕФЕКТ Minetti

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Национальный Центр Театрального Искусства им. Леся Курбаса (НЦТМ им. Леся Курбаса)
г. Киев, ул. Владимирская, 23В

О событии

За мотивами п’єси «Мінетті» Томаса Бернгарда

В передноворічну ніч в холі маленького готелю з’являється чоловік. Він актор і сам розповідає про себе, а ми стаємо свідками його історії, містифікації, гри уяви, мрії про роль Короля Ліра, надзвичайно відвертої і прихованої таємниці, про яку можна здогадуватися, так і не дізнавшись, де межа між вигадкою та реальністю.

Світ нашого героя — це театр у всіх його проявах: героїчний, буфонадний, величний, базарний. Він перетворює реальність в лицедійство і приводом для цього є прості побутові деталі та випадкові персонажі, а за цим ховається туга героя по гармонії.

Австрійський письменник і драматург Томас Бернгард, один з найскандальніших і найпарадоксальніших у 20 ст. — фігура в якій містика і абсурд переплетені настільки тісно, що межі реальності постійно губляться у вигадці.

  • Актор та режисер — ОЛЕГ ДРАЧ
  • Продюсер та режисер — МИРОСЛАВ ГРИНИШИН
  • Актори — Владислава Гаврилюк, Кирило Бабій, Сергій Труш
  • Сценографія — Олег Драч та Мирослав Гринишин
  • Звукорежисер — Іван Заверталюк
  • Світлорежисер — Євген Копйов
  • У виставі використано музику Жоржа Бізе
  • Тривалість — 1 год (без перерви)

Олег Драч, актор, режисер театру і кіно, педагог та письменник (Фільми «Ярослав Мудрий», «Молитва за Гетьмана Мазепа», «Катинь», «Залізна сотня», «Кіборги». Вистави «Забави для Фауста», «Останній Дон-Кіхот», «Жінки», «Дочасність», «Апперцепція дочасності», «С7 М», «Дванадцять персонажів у пошуках автора», «НA-Вій-НА», «СІМ». Автор книг «Северинові сни» та «Пасажир»).

Мирослав Гринишин, продюсер та режисер театру (Вистави «Не боюся сірого вовка», «Швейк», «Кармен», «Езоп», «Галілео Галілей», «Антоніо», «Kurazh», «AZA.2011», «Земля», «Запечатаний двірник», «У.Б.Н.», «Останній Дон-Кіхот», «Сеньйор з вищого світу», «Про мишей та людей», «Біла ворона», «Задунаєць за порогом», «Люкс для іноземців», «Чесний суддя», «Юліан Цезаревич»).

Кирило Бабій, Сергій Труш та Влада Гаврилюк (стажувалися в Cirque du Soleil 2015–2016 рр).

Предварительный заказ
Заявка на промо-код