Категории Информация
Кассы Добавить событие
30 ноября 2019

Эмми Уайнгауз: Body and Soul

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Дом Архитектора
г. Киев, ул. Бориса Гринченко, 7

О событии

Емі Уайнгауз: Body and Soul. Музичний спектакль.

Турбулентна та беззахисна Емі

Музичний спектакль «Емі Уайнгауз: Body and Soul» розповідає про знайомство журналіста з британською співачкою Емі Уайнгауз у складний час її життя. Це свого роду сповідь — інтимна і відчайдушна спроба розкрити життя талановитої закоханої жінки, яка стикнулася з багатьма проблемами в житті і не змогла їх подолати.

Вистава відбувається від особи журналіста, що брав у Емі її останні інтерв`ю. Поступово, сухий звіт репортера, прохолодного спостерігача, перетворюється на оповідання та взаємодію. Стає поемою про психотичну, турбулентну, проте беззахисну Емі, яка день за днем втрачала зв’язок з реальним життям.

В той час як журналіст, роль якого блискуче виконує відомий український поет Павло Коробчук, відбиває сонячну сторону дійства, музична частина, яку переконливо і чуттєво відтворює київський гурт The Velvet Sun на чолі з солісткою Варварою Чайковською, показує усі грані загадкової нічної сторони, широкий діапазон внутрішнього світу художника: від дитячого щасливого стану гри, через ніжність та пристрасть закоханої жінки, до виснажуючих наркотичних мук людини.

Постановка: Заслужений артист України Віталій Савчук

У головних ролях:

  • Журналіст і Поет: Павло Коробчук
  • Емі: Варвара Чайковська
Предварительный заказ
Заявка на промо-код