Категории Информация
Кассы Добавить событие
Алексей Горбунов. «Высоцкий»
25 июня 2018

Алексей Горбунов. «Высоцкий»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

«Висоцький — це як перша цигарка, перша пластинка The Rolling Stones або The Beatles. Перше та те, що запам’ятається на все життя» (Олексій Горбунов)

25-го липня Олексій Горбунов представить камерний концерт «Висоцький», присвячений генію.

Цього разу винятковий актор, харизматична особистість, талановитий артист Олексій Горбунов та гурт «Грусть пилота» виконають наживо твори всенародного улюбленця. В перервах між виконанням пісень Олексій спілкується з публікою, читає вірші, розповідає цікаві невигадані історії з закулісного життя.

Актор не прагне бути «Висоцьким». Імітацію та наслідування Горбунов називає кривлянням та зневажає. В його виконанні «Кони привередливые», «Банька по-белому», «На Большом Каретном» лунають інакше ніж в оригіналі, але щиро, затишно та по-домашньому.

Тільки живий звук та щирі емоції.

Гарна музика, дружня атмосфера та близьке спілкування з неповторним Олексієм Горбуновим, музичний вечір «Висоцький» — це прекрасний подарунок всім прихильникам справжньої музики з глибоким змістом.

У затишній атмосфері Caribbean Club Concert Hall ми згадаємо генія ХХ-го століття та разом виконаємо пісні, що викликають у серці ностальгію та світлі почуття.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код