Категории Информация
Кассы Добавить событие
Бегемотик Бантик
28 июля 2019

Бегемотик Бантик

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра
г. Киев, ул. Миропольская, 1

О событии

Від’їхав зоопарк, і залишається лише Бегемот на ім’я Бантик та сторож-доглядач Петрович. Петрович має відвезти Бегемота до нового зоопарку, але останній мріє про зустріч із дівчинкою на ім’я Наталочка. Зразковий сторож завжди звик діяти виключно за інструкцією, проте в інструкції нічого не сказано про дружбу. Врешті-решт, Бантик знаходить в особі сторожа Петровича вірного та незрадливого друга, а також багато друзів серед дітей у залі.

Вистава про дружбу вчить уважному ставленню до ближнього, здатності розуміти чужі хвилювання та умінню розгледіти друга в тому, хто поруч.

Автори — Ірина та Яків Златопольські
Жанр — вистава-гра
Режисер — Ігор Цеглинський
Художник — Ніна Гаврилко
Композитор — з. д. м. України В’ячеслав Полянський

Вік: 4+ | Мова: українська | Тривалість: 45 хвилин

 

Вистава про дружбу. Від’їздить зоопарк, і залишається сам Бегемот на ім’я Бантик та ще сторож-доглядач Петрович. Сторож звик діяти виключно за інструкцією, але там про дружбу нічого не сказано... Петрович має допровадити Бегемота до нового зоопарку, а той мріє про зустріч із дівчинкою на ім’я Наталочка... Врешті-решт Бегемот знаходить багато друзів серед дітей у залі і ще одного вірного незрадливого друга – в особі сторожа Петровича.
Вистава вчить уважному ставленню до ближнього, вмінню розгледіти друга в тому, хто поруч, здатності розуміти чужі переживання.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код