Категории Информация
Кассы Добавить событие
08 декабря 2018

Битва Оркестров

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Центр культури і мистецтв КПІ
пр-т Берестейський, 37

О событии

8 грудня на сцені Палацу Культури КПІ відбудеться грандіозне музичне шоу «Битва Оркестрів»!

«Битва Оркестрів» — це вражаюче поєднання віртуозності, досвіду оркестрів світового рівня, фантазії диригентів, гумору та креативу кожного з музикантів, солістів, танцюристів і ведучих!

У цей вечір вперше в історії проекту на київській сцені зустрінуться два покоління — батьки та діти. З одного боку музичного рингу — запальні й амбітні учасники «Битви Оркестрів. Діти» — естрадно-духовий оркестр «Сувенір» під керівництвом Олександра Білошапка. А з іншого — визнані майстри — Київський Академічний Муніципальний Духовий Оркестр під керівництвом Юрія Мельника.

За концепцією шоу на одній сцені знаходяться одразу два колективи, які кидають один одному виклик. Кожен з них намагається перевершити «суперника» у майстерності та винахідливості.

Музична «битва» складається з трьох частин:

  • АВТОРСЬКИЙ ТУР — оркестри виконують свої авторські композицiї.
  • НАЦІОНАЛЬНИЙ ТУР — оркестри виконують народні, класичні та сучасні хіти.
  • СВІТОВІ ХІТИ — оркестри виконують відомі світові шедеври від класичної музики до року та найновiших хітів!

«Битва Оркестрів» — це романтика і драма у кожній ноті!

Шоу створюється на очах глядачів, зачаровуючи присутніх атмосферою творчої боротьби та справжніх емоцій! Переможця «Битви Оркестрів» визначають тільки глядачі, які присутні у залі! Для вибору переможця необхідно покласти свій квиток в один з двох боксів з логотипами оркестрів.

Битва оркестрів — це непересічна подія, яка не залишить байдужим нікого!

Унікальну концепцію шоу, аналогів якому немає у світі, створила компанія «Magic Box», яка має величезний досвід організації концертів та продюсування масштабних проектів. Партнером з органiзацiї «Битви Оркестрiв» у Києвi виступатиме компанія Квартал Концерт, а це означає, що шоу «Битва Оркестрів» пройде на найвищому рівні і стане справжньою культурною подією!

Битва почнеться о 19.00!

Оркестри вже готуються, приготуйся і ти!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код