Категории Информация
Кассы Добавить событие
29 ноября 2018

Бог есть любовь, или Эдит Пиаф

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Центральный Дом офицеров
ул. М.Грушевского, 30/1

О событии

Вистава наче автобіографічний щоденник, розкриває сторінки життя видатної французької співачки Едіт Піаф. Сліпа дівчинка, що зростала в бабусиному борделі, чиє прозріння вимолили у святої Терези паризькі хвойди, перетворилася у неперевершену співачку, яка заробляла за свій спів мільйони і витрачала їх так само бездумно, як і своє життя. Жінка, що щедро роздавала себе іншим, дарувала своє безумне кохання різним чоловікам, пережила страшні трагедії і тріумф, яка стала символом Франції, її душею. Та головним поводирем, виправданням вчинків, сенсом її життя була ЛЮБОВ.

Постановку здійснено у сучасному жанрі мюзиклу з оригінальною музикою В.Ковтуна, яскравим і лаконічним оформленням, цікавими пластичними етюдами та танцями і, звичайно, чарівними піснями з репертуару Едіт Піаф, які так бентежать душу можливо і тому, що тембр голосу виконавиці головної ролі Маргарити Томм співпав з голосом легендарної Піаф.

Вистава відзначена дипломами VIІ Міжнародного театрального фестивалю «Кримський ковчег» (м. Сімферополь, 2010 р.) та Всеукраїнського фестивалю театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» (м. Кіровоград, 2011 р.).

22–30 квітня 2018 у м. Кракові відбувся V Міжнародний фестиваль українських театрів «Схід-Захід», на якому Полтавський академічний обласний український музично-драматичний театр імені М. В. Гоголя презентував мюзикл «Бог є любов, або Едіт Піаф» (режисер — заслужений діяч мистецтв України Владислав Шевченко).

Колектив полтавського театру був одним з учасників фестивалю серед 17-ти театрів-учасників з України, Польщі, Вірменії та Угорщини. Надзвичайно творча атмосфера, спілкування з колегами, обмін досвідом та перегляд конкурсних вистав, сприяли мистецькому збагаченню учасників і стали підґрунтям для розвитку подальших культурних зв’язків.

Виставу «Бог є любов, Едіт Піаф» для показу у Польщі відібрали самі організатори. Цей мюзикл вже має безліч нагород за 9 років свого сценічного існування, продовжує збирати повні зали у рідному театрі, тепер був представлений на розсуд глядачів у Польщі та конкурсного журі фестивалю.

Вистава гоголівців була гарно прийнята як глядачами, так і відзначена журі. Виконавицю головної ролі Едіт Піаф заслужену артистку України Маргариту Томм було нагороджено індивідуальною відзнакою: за «Кращу жіночу роль», мюзикл визнано «Кращою музичною виставою».

Мюзикл на 2 дії
Тривалість вистави 1 година 40 хвилин
Режисер-постановник – Владислав Шевченко
Художник-постановник – Ірина Кліменченко
Композитор – Віталій Ковтун
Балетмейстер – Світлана Мельник
Аранжувальник – Олег Шеременко

Предварительный заказ
Заявка на промо-код