Категории Информация
Кассы Добавить событие
20 декабря 2019

Christmas Jazz Songs - Sinatra

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дом Архитектора
г. Киев, ул. Бориса Гринченко, 7

О событии

Marco Concert продовжує серію новорічних концертів «Christmas Jazz Songs». 20 грудня в Будинку Архітектора Національний Академічний духовий оркестр України виконає хіти неповторного Френка Сінатри.

Френсіс Альберт Сінатра — американський співак, актор, кінорежисер, продюсер і шоумен. Одинадцять разів ставав лауреатом премії «Греммі». Славився романтичним стилем виконання пісень і «оксамитовим» тембром голосу. Сінатра по праву вважається еталоном музичного стилю і смаку, пісні в його виконанні увійшли в класику естради і стилю свінг і стали яскравими зразками естрадно-джазової манери співу «крунінг». Не одне покоління виховане на його гіпнотичному голосі.

Національний Академічний духовий оркестр — один з провідних музичних колективів країни, створений як Державний духовий оркестр в 1979 році за ініціативою Спілки композиторів України, і в даний час є першим і єдиним в Україні цивільним духовим оркестром такого рівня і статусу. В активному концертному репертуарі оркестру представлені всі музичні жанри — від класики до джазу. Жанрова різноманітність концертних програм — характерна риса колективу, яка підкреслює його художню унікальність.

За час свого існування оркестр був і залишається постійним учасником багатьох видатних подій культурного життя України: престижних музичних фестивалів, мистецьких свят та урочистостей. Неодноразово з успіхом представляв національний музичне мистецтво за кордоном — брав участь в фестивалях духової музики в Нідерландах і в Німеччині.

Склад оркестру:

  • Диригент — Олексій Вікулов
  • Саксофони: Ростислав Зайцев (саксофон альт, саксофон сопрано), Станіслав Сластьон (саксофон тенор), Марія Зубкова (саксофон альт), Роман Козіонов (саксофон баритон), Богдан Сичевський (саксофон тенор)
  • Труби: Володимир Спасиченко, Дмитро Мельниченко, Петро Полонський, Микита Гірдюк, Дмитро Мальме
  • Тромбони: Валерій Чесноков, Олександр Єпіфанов, Сергій Полянський, Андрій Крішук, Роман Сотников
  • Ритм-група: Костянтин Маркочань (ударні), Артем Погорєлов (клавішні), Євген Фрішер (гітара), Руслан Ядвіжін (бас гітара)
  • Соліст: Віталій Костенко

Новорічний вечір під музику Френка Сінатри пройде 20 грудня в Будинку Архітектора, за адресою вул. Бориса Грінченка, 7.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код