Категории Информация
Кассы Добавить событие
"ЧУВАКИ не святкують або UKRAINIAN"
29 марта 2024

"ЧУВАКИ не святкують або UKRAINIAN"

Цена: 200-550 грн

Сцена 6
г. Киев, ул. Васильковская, 1
Купить билет
200-550 грн
Купить билет

Заказать билеты на ""ЧУВАКИ не святкують або UKRAINIAN""

29 мар., пятница

О событии

“Чуваки не святкують, або Ukrainian

Вистава про нашу сучасність, про війну та зміни в українському суспільстві за останні декілька років. Але в центрі сюжету не сама війна, а життя одного українця, який розповідає про своє дитинство і юність в Конотопі,  навчання в Києві,  Майдан, війну, любов і дружбу та зраду одночасно.   

Вистава колоритна та динамічна, тримає глядача у постійному напруженні, а також   здивує неочікуваними розвитками подій і манерою постанови.   Вистава, яка деяким відкриє очі на правду, про яку мовчать, деяким допоможе зрозуміти жах війни, а іншим зможе просто підняти настрій і змусити вірити в найкраще майбутнє.   Шквалемоцій, щовикликаєвистава, — відгомеричногосміхудомежі «больовогопорогусвідомості» — змусятьпо-новомузрозумітийоцінитите, щоєосновоюнашогожиття: мудрістьпредків, батьківськулюбовісинівськусамопожертву, цінусмертітазради, непорушністьвіриуте, щовсебудеУкраїнаіщо миобов'язковоздолаємонашихворогів.   

Продюсер Михайло Бондаренко зібрав для роботи над виставою унікальну команду. П'єса написана за творами письменника, телевізійного режисера, музиканта Руслана Горового. Пісні, що звучать у виставі – теж його. І це хоч не перша вистава за творами Горового, але перша де сам автор грає на сцені. Це акторський дебют Руслана. Тандем йому складає Дмитро Усов – актор Одеського українського театру ім. Василька, Київських Дикого театру та театру на Липках. Режисер вистави - Максим Голенко, сьогоднішний художній керевник Національного театру ім. Марії Заньковецької. Сценограф та костюми – неперевершена Леся Головач, художник - найвідомійший плакатист України   Нікіта Тітов. Увага! Вистава 16+, використовується ненормативна лексика! 

Предварительный заказ
Заявка на промо-код