Категории Информация
Кассы Добавить событие
ДЕНЬ ВЛЮБЛЕННЫХ ПОД ЗВЕЗДНЫМ НЕБОМ КИЕВСКОГО ПЛАНЕТАРИЯ!
14 февраля 2023

ДЕНЬ ВЛЮБЛЕННЫХ ПОД ЗВЕЗДНЫМ НЕБОМ КИЕВСКОГО ПЛАНЕТАРИЯ!

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «Планетарий»

Планетарий
г. Киев, ул. Большая Васильковская, 57/3

О событии

Кохання безмежне та вічне як Всесвіт, воно допоможе подолати буремні часи… !

Цього року, як ніколи раніше прагнемо, щоб 14 лютого Київський Планетарій став місцем, де романтичне побачення під зорями перетвориться на справжнє диво за будь-якої погоди, а неземна хвиля цього неймовірного почуття підхопить кожного, подарує неймовірні враження та дозволить на пару годин відволіктися від тяжких думок .

Для Вас, закоханих чи бажаючих зустріти свою половинку, ми підготували унікальну мультимедійну повнокупольну програму формату «ВСЕ ВКЛЮЧЕНО»:

ТИ - СЕРЕД ЗІРОК! У нас Ви відчуєте себе справжніми Зірками!

· Професійні фотографи біля тематичних фотозон, вловлять найкращі почуття між вами та залишать на згадку сувенірний магніт з вашими спільними фото.

· Зверніть увагу «Open Door»! Пригощаємо без обмежень напоями в теплій музичній атмосфері живого звучання роялю, скрипки, саксофону..

· У Зоряній Залі на Вас чекає насичена розважальна програма під романтичні яскраві проекції на найбільшому куполі країни, що перенесуть Вас у простір любові та пристрасті!

· Продовжимо наш вечір кохання на новій локації, можливо в танці під романтичну музику чи довірливій розмові з келихом шампанського…

Гармонійне поєднання оригінальної музичної програми про космічну вічність кохання з найсучаснішими технологічними можливостями чекає на вас у Київському Планетарії! Подаруйте Вашій близькій людині незабутній вечір в атмосфері романтики та зоряного сяйва!

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь-якому разі не будуть втрачені*.

*У разі відміни(зупинки) програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує, що квитки на програму, під час якого оголошена повітряна тривога можуть бути використані повторно на будь-яку іншу програму Планетарію, відповідно до номіналу та необмежено в часі!

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код