Категории Информация
Кассы Добавить событие
Две истории любви
22 декабря 2017

Две истории любви

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Театр «Сузирья»
г. Киев, ул. Ярославов Вал, 14Б

О событии

О Ромео и Джульетте…только звали их Маргарита и Абульфаз

Вистава-потрясіння, у якій історія про величезну силу кохання стикається з розпадом поняття «Людина». Геноцид вірменів у Баку… Жахи погромів… Грабежі… Підпали… Вбивства… Берег моря став свідком трагічних сцен — батьки втрачають своїх дітей, брат сестру, чоловік дружину. Чи може міжнаціональна ненависть стояти на шляху любові між вірменкою і азербайджанцем?

Як старі чотки, перебираючи кожну хвилину свого життя, Маргарита знову і знову переживає ті жахливі, і разом з тим наповнені щастям, дні 1990 року у Баку. Спогади надають розповіді глибоку ліричність, не затуляючи її реалістичної суті. Двоє молодих людей, Маргарита і Абульфаз, грають весілля, і скоро їхня родина чекає на поповнення. Для них майбутнє має сенс, тільки якщо вони разом. Проте, для любові виникають бар’єри, унікальні для періоду і місця: Абульфаз — азербайджанець і не може жити в законному шлюбі зі своїм ворогом — вірменкою. Цю дилему зможе вирішити, з часом, тільки віра, надія й любов…

Рычащий воробей. Эдит Пиаф

«Піаф» у перекладі з французької означає «горобець» … Ім’я геніальної французької співачки Едіт Піаф вписано в історію двадцятого століття золотими літерами. Ця моновистава про те, що ні слава, ні успіх — нічого не дається без болю, і за все треба платити. Ця вистава про злети та падіння, про дивовижну жінку, якій належать слова, адресовані всім людям: «Я, на щастя, одна з тих, хто заплатив своїм життям за вашу любов».

Предварительный заказ
Заявка на промо-код