Категории Информация
Кассы Добавить событие
18 июня 2021

Джаз на Пляже - Ingrid Arthur (USA)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Perfect Place
Венецианский остров, пляж Золотой

О событии

18.06.2021 Джаз на Пляже - Ingrid Arthur (USA)

Подаруйте собі зустріч з живою легендою, володаркою одного з найсильніших голосів в історії Soul-музики. Учасниця культової групи The Weather Girls, співавтор хіта It's Raining Man, госпел-діва з США, 3-х кратна співволодарка Grammy, Інгрід Артур, представить в Києві концерт-присвяту «королеві Соулу» Ареті Франклін.

Пісні Арети Франклін стали справжніми гімнами покоління і надихнули тисячі жінок-музикантів. Вона записала понад 50 альбомів, ставши найбільш записуваною поп-артисткою 60-х. В її «багажі» 20 премій Ґреммі, 75 мільйонів проданих дисків... Арета стала першою жінкою в історії, чий портрет з'явився в «Залі Слави Рок-н-Роллу».

Інгрід Артур розпочала свою музичну кар'єру саме під впливом творчості Арети. Перший успіх прийшов до неї у 80-х, вона записалася в альбомі матері Вітні Г'юстон (Циссі Г'юстон). Вона ділила сцену із дворазовою володаркою Ґреммі за найкращий соул-альбом Tramaine Hawkins, «Першої Леді госпел» Shirley Caesar (володаркою 11 Ґреммі) і «Мамою чорного госпелу» Dorothy Norwood (володаркою 9 Ґреммі) і давала світові гастролі з всесвітньо відомим Оркестром Джеймса Ласта (автора більш ніж ста альбомів класичної та сучасної музики). Увійшовши до складу легендарних The Weather Girls Інгрід записала 2 альбоми: «Totally Wild» і «Woman I Am». А в останні роки вона зосередилася на написанні авторської музики та є керівником хору The Black Gospel Voices of America.

Виступаючи на концертних майданчиках Нью-Йорка, Парижа, Лондона і Берліна, Інгрід незмінно удостоюється гучних овацій. У 2013 році вона співала на офіційному прийомі для президента США Барака Обами.

На вас чекає неповторний концерт, в якому головні хіти Зірки Соулу прозвучать в дбайливому й глибокому виконанні вокалістки, що заслужила статус одного з найпотужніших голосів в історії соул-музики.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код