Категории Информация
Кассы Добавить событие
Джаз под звездами «CARAVAN»
23 января 2022

Джаз под звездами «CARAVAN»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «Планетарий»

Планетарий
г. Киев, ул. Большая Васильковская, 57/3

О событии

Знову залунає Джаз під зірками у  Київському  Планетарії!

Мистецький проект ARTSPACETM запрошує у музичну джазову подорож в унікальній програмі з багатогранним змістом ''CARAVAN''!

Ідея програми виникла з назви твору Дюка Елінгтона  ''Caravan''та перетворилася на джазовий вихор,який вирушить у фантастичну подорож по світу. Через країни та океани.

Джазовий караван почне свій рух з крайньої півночі - Норвегіїї . Помандрує у Францію , Італію , Іспанію. Через Атлантичний океан - до Сполучених Штатів Америки. Продовжить свій шлях до Бразилії та Перу. Через Індійський океан та острів Мадагаскар. Приведе нас до Тунісу, в Африку. Та завершить свою подорож в пустелі Сахара.

Програма '' CARAVAN '' - це фантастичний мікс джазових імпровізацій, творчості, неймовірних почуттів та талановитих виконавців. А унікальні, захопливі та  неповторні  проекції на величезному куполі Київського Планетарію подарують незабутні враження та захоплять у вир музичних подорожей.

Учасники програми:

ІНЕССА ІВАНИЦЬКА - автор ідеї, співачка, джаз-перформер. Лауреат міжнародних джазових фестивалів. Автор джазових програм '' ELLA'','' JAZZ LYRICS'', '' HENRY MANCINI''. Співачка з унікальними вокальними можливостями, яка кожний свій виступ перетворює в неповторний спектакль.

JAZZCityBand

ТИМУР ПОЛЯНСЬКИЙ - фортепіано. Заслужений діяч мистецтв України. Професор. Дійсний член Європейської Кіноакадемії. Композитор. Унікальна творча особистість.

СЕРГІЙ СУПРУН - контрабас,бас-гітара. Лауреат міжнародних джазових фестивалів. Учасник джазових та теле- программ. Володіє неймовірною музичною палітрою. Один із самих харизматичних контрабасистів України.

СЕРГІЙ ХМЕЛЬОВ - ударні інструменти,перкусія. Засновник джазового імпресіонізму в Україні. Неперевершений джазовий імпровізатор.

Вхід в Зоряну залу після початку концерту суворо заборонено!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код