Категории Информация
Кассы Добавить событие
Фестиваль Гигантских Китайских Фонарей (будний)
29 марта 2019

Фестиваль Гигантских Китайских Фонарей (будний)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФЕСТИВАЛИ»

Другий ярус Великої лаврської дзвіниці
вул. Лаврська, 9

О событии

Гігантські світлові інсталяції в центрі Києва! На території Співочого поля будуть встановлені близько 30 тематичних локацій.

14 лютого, в день Святого Валентина, Печерський ландшафтний парк стане платформою для першого в Східній Європі Фестиваля Китайських Ліхтарів. На Співочому полі можна буде побачити масштабні світлові інсталяції, кожна з яких символізує стародавню народну казку або легенду Китаю. Сади панд і фламінго, карета Попелюшки, ліс з оленями та багато іншого, а центральним експонатом виставки стане 40-ка метровий дракон.

І на цьому фестиваль не закінчується! Тут можна буде побачити: Фестиваль вогню і світла, аніматроніка, майстри рукодільних виробів і тематичне музичний супровід. Також по вихідних і святкових днях у відвідувачів буде можливість побачити традиційну культурну святкову програму країни висхідного сонця.

«Історія та культура східних країн завжди була для нас чимось неймовірним і захоплюючим і, сьогодні, ми маємо чудову нагоду познайомитися з нею ближче! Це одна з найвідоміших і відвідуваних виставок у світі, яка проводилася в більш ніж 40 країнах. Ми більше року готувалися до цієї події, і в захваті від того, що нам вдалося привезти цей фестиваль в Україні! «, — розповів керівник компанії Grand Event Денис Погорєлко

Предварительный заказ
Заявка на промо-код