Категории Информация
Кассы Добавить событие
Free Love
20 января 2023

Free Love

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Мала зала Театру "Замок на Горі"
вул. Грушевського, 1А

О событии

УВАГА: Вистава тільки для дорослих. У ній відсутні нецензурна лексика, сцени сексу та насильства, проте ми наполягаємо, що ця вистава для аудиторії 18+

FREE LOVE – ця тема привертала до себе увагу творців усіх часів та народів. Яка природа Кохання та яка його ціна? У чому полягає справжня FREE LOVE? Чим людина може пожертвувати заради Кохання і чи варто здійснювати ці жертви? Кожен глядач знайде у виставі свої власні відповіді на ці вічні запитання.

Романтична мелодрама та детектив – в одному флаконі. Жінка з очима гізехського сфінкса та червоними губами вампіра, чоловіки – дуже різні, але всі пристрасні та яскраві, які один за одним йдуть з його життя, щоб з'явитися знову на сторінках її щоденника.

Неоднозначні судження героїні "зачеплять" жінок і дуже здивують чоловіків.

Перша прем'єра вистави відбулася 14 червня 2018 року у Київській фортеці

1. Унікальна вистава, яка не ставить жоден інший театр у світі, хоча вона за мотивами повісті "Останні сторінки з щоденника жінки", за якої знято кілька відомих фільмів, зокрема один з них виробництва Франції.

2. Грандіозна робота актриси Олександри Кравченко, організатора та керівника театру-студії "Veritas" та учасниці багатьох інших творчих проектів

3. Вже перевірено: майже дві години вистави для глядачів відбуваються на одному подиху, адже на сцені відбувається безліч подій, переплетення сюжетних ліній, це детектив та мелодрама в одному флаконі.

4. МОНОДРАМА, яка абсолютно спростовує існуючу упереджену думку, що "нуднішою за монодрами може бути тільки жіноча монодрама")))))

Предварительный заказ
Заявка на промо-код