Категории Информация
Кассы Добавить событие
Кто кому Рабинович
21 марта 2018

Кто кому Рабинович

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Центральный Дом офицеров
ул. М.Грушевского, 30/1

О событии

Київський обласний музично-драматичний театр ім. П. К. Саксаганського, презентує блискавичну комедію «Хто кому Рабинович» !!!

У комедії «Хто кому Рабинович» в гумористичній формі режисер звертається до проблеми національної самосвідомості. Багата американка за заповітом залишає своє майно улюбленому собачці, а опікуном призначає «справжнього Рабиновича» з Білої Церкви. «Справжність» опікуна має визначити собачка, обнюхавши всіх претендентів. На думку героїв твору, заради мільярдних статків варто відректися від рідної віри, мови, змінити усе своє єство. Чи все-таки не варто? Подивившись виставу, ми і посміємося від душі, і бодай замислимося над цим питанням. А взагалі, найголовніше, що хоче автор донести до глядача, — це те, що всі ми просто люди, незалежно від національності. Бо добро і зло не знає національних меж. І кожен врешті-решт отримує те, на що заслуговує.

Разом із місцевими акторами у виставі задіяний актор Національного академічного драматичного театру ім. І. Франка, народний артист України Володимир Макарович Нечепоренко.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код