Категории Информация
Кассы Добавить событие
Juan Cardenas and Piano Flamenco Band
13 июля 2018

Juan Cardenas and Piano Flamenco Band

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

Готові до скипаючої крові і божевільних ритмів? 13 липня іспанський співак фламенко Хуан Карденас у Києві! І майданчик для концерта він вибрав відповідний — клуб, де до фламенко особлива любов — Caribbean Club Concert Hall. Тут проходять найгарячіші іспанські концерти, тому-де, як не тут, виступати видатному співаку фламенко.

Як сказав Хоакін Кортес, фламенко — це коли людина розмовляє з Богом. Від Києва до Андалусії, батьківщини фламенко, більше 3 тисяч кілометрів. Але 13 липня древня земля, де лилася кров, дзвеніла сталь і кипіли почуття, стане ближчою. 13 липня у Caribbean Club Concert Hall іспанський співак фламенко Хуан Карденас і український ансамбль Piano Flamenco Band зберуться разом, аби подарувати музику, що запалює серця. На вас чекають 70 хвилин пристрасних ритмів і мелодій у живому виконанні.

У програмі — авторські аранжування відомих іспанських композиторів Пако де Лусії, Монтсе Кортес, Алекса Конде, Марії Толедо, композиції Вікторії Гаврик (фортепіано), Євгенія Седька (гітара, перкусія), а також хореографія від київських танцівниць фламенко — Олени П’яткіної і Тетяни Осипчук.

Хуан Карденас народився у Севільї, землі найкращих співаків фламенко. Там кожен знає, що немає на світі такого почуття, яке не змогло б передати це мистецтво. Хуан з дитинства співає у виключно традиційній манері. Його стиль виконання формувався під впливом земляків, ікон вокалу фламенко, таких, як La Niña de La Puebla і Naranjito de Triana. Крім вокалу, Хуан також відмінно володіє грою на кахоні (перкусійний інструмент, часто невід’ємний елемент музики фламенко). Зараз Хуан Карденас живе в Німеччині і постійно концертує з професійними колективами фламенко, розвиваючи і поширюючи рідне мистецтво по всій Європі.

13 липня на сцені Caribbean Club Concert Hall разом з Хуаном Карденосом виступить Piano Flamenco Band — вокально-інструментальний колектив, який грає музику в стилі фламенко-джаз і фламенко-фьюжн. У складі бенду: гітара, бас-гітара, перкусія, а також унікальна родзинка — флейта і фортепіано, що додають класичного звучання іспанської музики особливий шарм, і, звичайно ж, — танець фламенко.

Кажуть, фламенко — це мистецтво поранити серце без кинджалу. Якщо ви готові до скипаючої крові і божевільних ритмів, запрошуємо послухати музику про життя, смерть і любов!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код