Категории Информация
Кассы Добавить событие
Музыкально-проекционное шоу «Дудук - Душа абрикосового дерева»
18 марта 2020

Музыкально-проекционное шоу «Дудук - Душа абрикосового дерева»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Планетарий
г. Киев, ул. Большая Васильковская, 57/3

О событии

Мистецький проект ARTSpaceтм Київського Планетарію представляє музично-проекційне шоу: «ДУДУК — Душа Абрикосового Дерева»

Музичний проект KARO представлять свою авторську програму НАЖИВО:

  • Легендарний вірменський дудук
  • Витончений орієнтальний вокал
  • Етнічна електронна музика
  • Глибокий біт перкусії
  • Світлове шоу на 360 °

Колектив KARO створюють неймовірно космічну музику, яка по-справжньому віднесе Вас в космічні світи разом з 3 D-проекціями на одному з наймасштабніших куполів у Євпропі.

Музичний проект KARO — це Дмитро Хорошун (KHOSH), Армен Костандян (Armen Kosta) і Євген Москаленко: у кожного з них за плечима успішна сольна кар’єра і вражаюча географія виступів. Недарма KARO називають одними з кращих мультиінструменталістів в Україні та за її межами!
Прониклива музика KARO разом з потойбічним світом проекцій Київського Планетарію об’єднались в шоу — «ДУДУК — Душа Абрикосового Дерева».

Програма «ДУДУК — Душа Абрикосового Дерева» не залишить байдужим жодного слухача, адже музичний проект KARO творить енергетично заряджену музику, яка закрадеться в найпотаємніші куточки Вашої душі!

Музично-проекційне шоу «ДУДУК — Душа Абрикосового Дерева» створено в рамках мистецького проекту ARTSpace Київського Планетарію за участі музичного колективу KARO та Eclectic Sound Orchestra.

Продюсер шоу — Сергій Лихоманенко.

Вхід в Зоряну залу після початку концерту суворо заборонено.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код