Категории Информация
Кассы Добавить событие
26 июня 2018

Квартет Руслана Егорова

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

26 червня на сцену Caribbean Club Concert Hall вкотре вийде четвірка видатних українських джазменів сучасності — Квартет Руслана Єгорова. Цього вечора один з найкращих джазових бендів зіграє класичний джазовий репертуар на сучасний лад. А родзинкою виступу стане живий рояль, що зробить концерт ще більш атмосфернішим.

Квартет Руслана Єгорова — це блискучі представники української джаз-сцени: саксофоніст Дмитро «Бобін» Александров, піаніст і вокаліст Руслан Єгоров, барабанщик Павло Галицький та контрабасист Микола Кістеньов.

Творчість колективу така багатогранна, що їхнього виступу чекають не тільки на джазових фестах, а й на камерних клубних майданчиках. Музика Квартету однаково гармонійно звучить на альтернативних тусовках і офіційних заходах із суворим дрес-кодом.

На рахунку віртуозів лише одна платівка «Once in Chestnut Town», проте вони стверджують, що це лише початок їхнього творчого шляху і скоро на слухачів чекають приємні несподіванки.

Чотири мегаособистості українського джазу, унікальний репертуар та живий рояль — усе це 26 червня у Caribbean Club Concert Hall!

Квартет Руслана Єгорова:

  • Руслан Єгоров — вокал, клавіші
  • Дмитро «Бобін» Александров — тенор саксофон
  • Микола Кістеньов — контрабас
  • Павло Галицький — барабани
Предварительный заказ
Заявка на промо-код