Категории Информация
Кассы Добавить событие
Межгалактическое путешествие Квестмана
31 декабря 2018

Межгалактическое путешествие Квестмана

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

Поляна ВДНГ та сад гамаків
Поляна ВДНГ та сад гамаків

О событии

Компанія «Квестманія», спільно з «Smart Robots» представляють Новорічний Квест-перфоменс — «Міжгалактична подорож Квестмана».

Космічне новорічне свято здивує всіх без винятку. Діти відправляться в подорож по робо-галактиці серед планет, зірок і комет разом з космічними персонажами.

Ваших дітей очікує 1,5 годинна програма в яку включаються костюмовані актори з улюблених фільмів, сферичне шоу дронів, незабутні танцюючі роботи, а також дискотека з самим Бамблбі Роботом!

Діти пройдуть новорічний квест по виставці роботів, де зможуть побачити улюблених персонажів, а також потрапити на галактику великих трансформерів!

Крім того, всі присутні зможуть сфотографуватися з космічними героями, роботами і трансформерами в спеціальній фотозоні! Кожен знайде собі заняття до душі!

В кінці квесту кожна дитина отримає фірмові подарунки від компанії «Квестманія», нових друзів і звичайно ж відмінний, святковий настрій на цілий рік!

Під час квесту батьки зможуть відпочити на території «Зимової Країни» і зануритися в новорічну атмосферу свята.

Подаруйте Вашій дитині незабутню подорож і справжнє новорічне свято в новому форматі, спеціально для Вас компанія «Квестманія» і «Smart Robots».

Предварительный заказ
Заявка на промо-код