Категории Информация
Кассы Добавить событие
Nravitsa Planet
03 сентября 2019

Nravitsa Planet

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

ПРЕЗЕНТАЦІЯ АЛЬБОМУ ГУРТУ NRAVITSA PLANET

Хто ми? NRavitsa Planet!

Що ми робимо? Презентуємо новий альбом «Calendar».

Коли ми це робимо? 3 вересня у Caribbean Club о 20.00.

Український гурт NRavitsa Planet презентує новий альбом 3 вересня 2019 у Caribbean Club. На честь свого 5-річчя команда готує нову програму та альбом з 10 нових треків.

За свою історію група встигла стати музичними резидентами телешоу «Мамахохотала», взяти участь у Х-факторі та зіграти близько ста концертів. У тому числі двічі на фестивалі Atlas Weekend.

Іван Марунич, фронтмен NRavitsa Planet: «За традицією на початку осені ми відзначаємо День народження гурту. Цього разу ми обрали 3 вересня, коли „горять костри рябін“. Ми календар перевернемо і нарешті презентуємо новою платівку, пісні з якої вже потроху показуємо людям на концертах. У альбомі „Calendar“ будуть пісні і про приватівську картку, і про Камалію, а також буде блок ліричних серйозних пісень. Все ж таки гурту 5 років — час порушувати і серйозні теми. Можливо, на честь такої дати концерту буде кавер на Шуфутинського, але це не точно».

Минулий альбом NRavitsa Planet був складений з саундтреків «Мамахохотала» та фільму «Інфоголік» та вийшов у 2016 році. На пісні «Селфі», «Небо» та «В шоке» були відзняті відеокліпи.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код