Категории Информация
Кассы Добавить событие
«Осінні зустрічі»
30 октября 2018

«Осінні зустрічі»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дом звукозаписи Украинского Радио
г. Киев, ул. Леонида Первомайского, 5В

О событии

Концерт тріо бандуристок українського радіо Тетяна Маломуж, Катерина Коврик та Катерина Шепелюк.

«Осінні зустрічі» об’єднає на одній сцені справжніх друзів української музики і бандури.

У концерті прозвучать пісню у різних жанрах від ліричного до жартівливого, від традиційного до сучасного — І.Карабиця, І.Поклада, В.Івасюка, А.Кос-Анатольського, М.Скорика.

Гості-друзі на цьому концерті — бандурист-віртуоз, народний артист України Роман Гриньків та заслужена артистка України Лариса Дедюх. Роман Гриньків — відомий бандурист, співпрацює з відомими світовими виконавцями, зокрема з Ел Ді Міолою. Їх сімейний дует з Ларисою Дедюх, відомий в усьому світі, представить авторські та українські пісні.

В концерті прозвучать пісні у виконанні народного артиста України Олександра Василенка, володаря титулу «Голос унікальної краси». У супроводі академічного оркестру народної та популярної музики Українського радіо (художній керівник та головний диригент — Михайло Пікульський) Олександр Василенко заспіває пісні, що стали улюбленими для багатьох українців по всьому світу.

У другому відділі концерту нову програму запропонує слухачам Національна заслужена капела бандуристів України ім. Георгія Майбороди (художній керівник та головний диригент — Юрій Курач Особливо приємно, що з капелою бандуристів виступить людина-символ України, Герой України Анатолій Паламаренко (художнє слово).

Запрошуємо всіх охочих провести цей осінній вечір 30 жовтня, о 19:00 у теплій приємній атмосфері української пісні, у колі друзів, поціновувачів українського мистецтва.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код