Категории Информация
Кассы Добавить событие
Памфирова Молния. Танец смерти и жизни
19 февраля 2023

Памфирова Молния. Танец смерти и жизни

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ВИСТАВКИ»

Украинский Дом
г. Киев, ул. Крещатик, 2

О событии

Виставка

«Памфірова Маланка.

Танець смерті та життя»

27 січня - 19 лютого 2023 року

Виставка «Памфірова Маланка. Танець смерті та життя» в Українському Домі запрошує зазирнути в особливий художній світ, що об’єднує кіномистецтво та народні традиції. На виставці буде представлено більше 40 костюмів, реквізит та понад 100 обрядових масок. Частину із них художники вишуковували по сільських ярмарках та бабусиних скринях, частину – створили спеціально для фільму «Памфір». Також будуть представлені фото- і відеоматеріали про роботу над фільмом, котрі розкривають творчу лабораторію режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука, художниці із костюмів Марії Квітки, авторки образів-масок Ольги Юрасової, оператора Микити Кузьменка та художника-постановника Івана Михайлова.

Відвідувачі зможуть дізнатися про автентичний обряд Маланки, кінодослідження теми Сухолитким-Собчуком, значення та технології виготовлення різних елементів традиційних костюмів, а також про створення окремого світу, що виник на знімальному майданчику.

Графік роботи: Вт-Нд, 11:00-19:00

Понеділок вихідний

1 та 2 лютого виставка не працює.

Вартість квитка 80 грн

У разі оголошення повітряної тривоги відвідувачі можуть скористатися укриттям, що знаходиться у підвальному приміщенні Українського Дому.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код