Категории Информация
Кассы Добавить событие
Пеликаны в пустыне
13 января 2019

Пеликаны в пустыне

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Центральный Дом офицеров
ул. М.Грушевского, 30/1

О событии

П’єса легендарного автора, що підкорила увесь світ! Емоційна, несподівана та вражаюча, вона захоплює глядача з першої ноти і дозволить видихнути тільки після фінального акорду. Це вибух, що потрібен Вашому мозку!

Вистава «Пелікани в пустелі» розповідає про всесвітнє соціальне МОВЧАННЯ, СЛІПОТУ і НІМОТУ.

Це три притчі про сімейні стосунки людей, в яких ви можете впізнати сусідів, друзів, родичів, навіть СЕБЕ. Адже трагікомедія не лише ДЛЯ людей. Вона ПРО людей. Про чоловіків і жінок, що за своїм егоїстичним прагматизмом або власними мріями будують між собою невидимі стіни. З ними ви будете і плакати і сміятися.

Режисер майстерно поділяє вас на «одних» та «інших». Змусить вас передивитися власні переконання і подивитися на себе очима інших. Яскраво візуалізує найпотаємніші наші бажання і страхи.

Неймовірно глибокі діалоги, символи, тонкий гумор, та геніальна гра акторів дозволять Вам зазирнути у самі душі героїв, відчути їх і прожити їхнє життя.

«Пелікани в пустелі» — це вибух, зрив шаблонів, емоції, сміх та ЗАХВАТ. Від акторів, від персонажів, від самих себе!

Рецензії:

Відгук Валентина Красногорова — автора п’єси — «Это лучшая постановка моей пьессы, которую я когда-либо видел. Молодой режиссер (Мария Мага) выстроила спектакль очень точно по всем параметрам: тщательная разработка ролей, прекрасная пластика актеров, их яркий темперамент, условная, но очень выразительная сценография, волнующий и очень уместный компьютерный видеоряд. Наряду с молодыми одаренными актерами в спектакле участвует народный артист Украины Алексей Вертинский»

  • Жанр — трагікомедія
  • Автор п’єси — Валентин Красногоров
  • Режисер-постановник — Марія Мага
  • Художник-постановник — Віта Шаповаленко
  • Хореограф — Антон Вахліовський
  • Прем’єра: 29 вересня 2018 року

Тривалість вистави — 135 хв. з антрактом.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код