Категории Информация
Кассы Добавить событие
28 июня 2019

Перша Україномовна Стендап Комедія

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

Перша Україномовна Стендап Комедія — це новий крок українського стендапу, свіжий подих стендап-комедії рідною мовою, в якій кожен впізнає себе!

Стендап — це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!

1 вечір — 1 сцена — 5 супер-коміків — буде ПО-УКРАЇНСЬКИ!

  • ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ — киянин з амбіціями приїжджого, стендап-комік, засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency». Іван знайомить глядачів зі стендапом і може розповісти про них те, що вони самі не знали.
  • МАКСИМ КРАВЕЦЬ — справжній сімейний експерт, людина, яка одружена вже півроку і десять років. Його жарти націлені на побутові проблеми, взаємовідносини з жінкою та родиною. А ще Максим — фіналіст проекту «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV», автор та актор гумористичного проекту «#шоуюри» на телеканалі «1 1», кіноактор та кіносценарист.
  • СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО — комік, якому не сидиться на місці. Він народився в місті Городище, навчався в Черкасах, живе в Києві, а померти походу збирається в Парижі. На його рахунку безліч виступів на багатьох стендап майданчиках країни. На додачу, Святослав Марченко, пише сценарії для телевізійних гумористичних проектів України.
  • ВОЛОДИМИР ЄВЧУК — людина, яка відростила бороду, щоб не носити з собою паспорт. Також, Володимир, переможець проекту «Розсміши коміка», чемпіон Рівненської «Ліги сміху» 2017 та автор гумористичних телевізійних проектів України.
  • СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО — магістр української філології. Лютий Народознавець, який розповідає про те, чим живе його єдине кохання — БАТЬКІВЩИНА. Переможець «Розсміши коміка», учасник телевізійного фестивалю «Ліги Сміху», автор і учасник гумористичних проектів.

Чекаємо вас на Першій Україномовній Стендап Комедії від Івана Жорноклея, Максима Кравця, Святослава Марченка, Володимира Євчука та Сергія Степанисько!

Тривалість програми 1,5 години.

Шоу-програма представлена українською мовою.

Рекомендовано особам від 18 років.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код