Категории Информация
Кассы Добавить событие
Полувкус Последней Любви
11 марта 2024

Полувкус Последней Любви

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Театр «Колесо»
г. Киев, Андреевский спуск, 8

О событии

Приурочено до дня народження великого Кобзаря, генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка

Зворушлива історія любові Тараса Шевченка і Ликери Полусмак в своєму втіленні є першопрочитанням маловідомих сторінок останнього року життя пророка українців – великого Кобзаря. Вистава ставить глядачеві питання, на які нам необхідно знайти відповідь.

А чи життя нашого Кобзаря безсумнівне? Чи той насуплений дід, пам’ятники якому стоять по всій Україні, це Шевченко? Чи це він? Наш Пророк? Апостол? Єретик? Ні! Це не він! Це не Шевченко! Його таким хотіли бачити. Упокореним, старим, а-ка-де-міч-ним. Влада, наука, суспільство. Їм потрібна була мірка, якою б його виміряти і терези, на яких його б зважити. Але нема такої мірки і нема таких терезів, якими можна б було виміряти і зважити Кобзаря. Бо Шевченка ми починаємо відкривати для себе і світу зараз, в XXI сторіччі. І ця, майже детективна історія його останнього кохання - живе тому підтвердження.

Історія, яку приховували 163 роки.Тарас Шевченко і Ликерія Полусмак - чи вони справді були нареченими? Який скелет 40 років тримала у своїй шафі кохана Великого Кобзаря?Розгадку цих таємниць ви отримаєте в несамовитій "Лавсторі" Театру української традиції "Дзеркало"!

Режисер-постановник, автор пєси – художній керівник театру, заслужений діяч мистецтв України – Володимир Петранюк;

Художник – постановник – Валентина Кузьмічова;

Ролі виконують: 

Тарас Шевченко -  Володимир Петранюк, 

Ликера Полусмак – Ольга Оноприюк

Час вистави: 90 хв (без антракту)

Основна сцена!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код