Категории Информация
Кассы Добавить событие
Приключения на праздник Николая
09 декабря 2023

Приключения на праздник Николая

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Дом Архитектора
г. Киев, ул. Бориса Гринченко, 7

О событии

Анотація до театралізованої вистави «Пригоди на свято Миколая»

Дитяча театралізована вистава-казка – «Пригоди на свято Миколая» розрахована для дітей, але батькам також буде дуже цікаво поринути у справжню диво-пригоду! Під час перегляду, глядачі будуть спостерігати не просто казкову дію, але і безпосередньо приймати участь у деяких подіях, адже вистава інтерактивна.

Події вистави починаються у резиденції Святого Миколая, де його помічниця – Сніжинка-веселинка, виконує поручення Св. Миколая, а саме, займається відправкою запрошень на святкування для усіх діточок та усіх казкових героїв. Під час цього, до резиденції завітав містер Грінч… який, після чарівного зцілення його злого серця святом Різдва, став добрим казковим героєм і з радістю допомагає з організацією свята. Сніжинка- веселинка була дуже рада, коли останнє запрошення було відправлено… Але містер Грінч нагадав Сніжинці-веселинці, що не всі казкові герої приїдуть на свято… такі, як його колишні злі та темні «друзі». Але, Сніжинка-веселинка, вирішила негайно виправити це і сама особисто вручити запрошення вередливим казковим бешкетникам… Бо свято Святого Миколая та Нового року – то є диво, яке варто відчути кожним серцем.

Під час вистави, глядачів чекають неймовірні пригоди по казковим країнам і зустрічі з неочікуваними казковими героями. Діти «покатаються» на лижах, та пограють у веселі інтерактивні ігри.

Чекаємо Вас на наших виставах!)

Тривалість вистави – 60 хвилин.

Дітям до 5 років безкоштовно, але з дорослим, у якого має бути квиток на виставу. Дітлахів будуть зустрічати до початку вистави казкові герої.

Головні герої

1. Святий Миколай.

2. Сніжинка-веселинка – помічниця Св. Миколая

3. Містер Грінч – перевихований бешкетник;

4. Лунтик – гість з місяця;

5. Дракон – сердитий зовні але добрий в душі;

6. Тигриця – майстер кон-фу, подруга панди кон-фу По;

7. Кошмарик – повелитель страшилок (костюм не страшний і дуже кумедний);

Предварительный заказ
Заявка на промо-код