Категории Информация
Кассы Добавить событие
Екскурсія до Музею становлення української нації
31 августа 2023

Екскурсія до Музею становлення української нації

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «МУЗЕИ»

Музей становления украинской нации
г. Киев, ул. Лаврская, 27

О событии

Музей «Становлення української нації» - це перший в Україні інноваційний музей історії, де минуле поєднується з сучасними технологіями.

Історію нашої країни неодноразово переробляли, але зараз ми маємо нагоду об’єктивно відтворити справжню історію України та її роль у формуванні європейської спільноти, показати яскраві історичні події та постаті, якими може пишатися наш народ.

Ми створили надсучасний музей, у якому оживають славетні сторінки нашої держави. За 1,5-2 години Ви зможете ознайомитися з багатовіковою історією української нації. Ви пройдете через 25 експозицій та побачите сюжети з абсолютно реалістичними 3-D фігурами видатних постатей: королів та гетьманів, військових та вчених, артистів та спортсменів.

Всі експозиції зроблені на основі історичних досліджень та мають наукове обґрунтування. З нами співпрацювала велика команда вчених та експертів: історики, археологи, етнографи, скульптори, дизайнери.

В основі музею – історичні факти, спрямовані на пробудження національної свідомості українців, підняття самооцінки нації, відчуття гідності та патріотизму.

Музей «СТАНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ» - це музей майбутнього, місце, яке неодмінно треба відвідати кожному українцю.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код