Категории Информация
Кассы Добавить событие
29 сентября 2019

Шоу-программа «Классика и джаз»

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Дом Актёра
г. Киев, ул. Ярославов Вал, 7

О событии

В дивний час ми живемо, Друзі!

Найцікавіше відбувається на стику різних наук, політичної думки, культурної і навіть побутового життя (секс, їжа, коктейлі, таун-хауси).

Так як нас цікавить творчість і культура в Україні, а саме в Києві, то ми пропонуємо увазі Київської публіки серію шоу-програм під умовною назвою «Київський мікс». Мікс — красиве імпортне слово, що позначає суміш, коктейль, з’єднання, поєднання.

Поєднуватися, тобто міксувати будуть «Класика і джаз», друга назва «Несподіваний джем». Класику представляє чудова піаністка, народна артистка України Євгенія Басалаєва, а джаз — геніальний імпровізатор, народний артист України Володимир Соляник. Ведучий нашої програми буде відомий культуролог, знавець історії музики різних напрямків, заслужений діяч мистецтв України Петро Полтарев.

Блискуча піаністка, лауреат найпрестижніших міжнародних конкурсів Євгенія Басалаєва представить публіці віртуозні і улюблені публікою твори класичної фортепіанної музики, а чудовий джазовий імпровізатор Володимир Соляник відгукнеться на них класичними джазовими варіаціями і імпровізацією на тему, задану Басалаєвої.

При з’єднанні таких суперпотужних творчих сил можлива імпровізація і несподіваний розвиток подій, що особливо цікаво для глядачів.

Ми впевнені, що цей вечір не забудеться, і його творча енергія увіллється в глядачів, дасть їм нові сили і так потрібний сьогодні позитив.

Семен Рубчинський.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код