Категории Информация
Кассы Добавить событие
22 ноября 2018

Спящая красавица

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Национальная опера Украины им. Т. Г. Шевченко
г. Киев, ул. Владимирская, 50

О событии

Шедевр світової класики — всесвітньо відомий балет «Спляча красуня» у виконанні зірок світового балету! 22 листопада на сцені Національного академічного театру опери та балету імені Тараса Шевченка зберуться справжні майстри балетного світу.

Цей балет вперше пройшов на сцені Паризької Опери 27 квітня 1829 року у постановці балетмейстера Ж.-П. Омера за участю Марії Тальоні, Ліз Нобле та інших. Нова версія Чайковського та Петіпа була визнана найвидатнішою — і балет зайняв місце серед світових шедеврів балетного мистецтва.

Головні партії виконають зірки світової сцени!

Дезіре — прем’єр Національного балету Нідерландів Йонг Джу Чой, чий талант дозволив йому всього за 5 років пройти шлях від танцівника кордебалету до провідного соліста трупи, дебютуючи в грудні 2015 року в партії принца в балеті «Лускунчик». Своє навчання балету він почав в Сеулі, а останні два роки навчання він провів в Академії танцю в Швейцарії. Йонг є лауреатом багатьох престижних міжнародних балетних конкурсів, був удостоєний премії Олександри Радіус. Великий репертуар цього артиста включає практично всі провідні класичні партії, а також постановки таких хореографів як Джордж Баланчин, Вільям Форсайт, Бенжамен Мільп’є. Істотно збагатило його творчий очерк співпраця з такими майстрами як Ханс ван Манен, Джон Ноймайер, Кшиштоф Пастор, Крістофер Уілдон, Олексій Ратманський, Пітер Райт та інші.

Аврора — народна артистка України, лауреат міжнародних конкурсів, володар Ордена Княгині Ольги, член журі міжнародних конкурсів і член журі шоу «Танці з зірками» — незрівнянна Катерина Кухар. Катерину можна з повною впевненістю назвати кращою балериною сучасної України. Вона виступає на кращих сценах Франції, Італії, Греції, Іспанії, Швейцарії, Америки, Китаю, Кореї, Індії та інших. Її майстерність визнано легендами балетної сцени. Вражаюча індивідуальність Катерини Кухар на сцені заворожує з першого погляду і робить її стиль танцю неповторним. Поєднання техніки з неймовірною акторською грою, краса тіла і ліній, глибинний характер і легкість виконання складних па вносить легку ексцентрику в малюнок класичного танцю.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код