Категории Информация
Кассы Добавить событие
20 сентября 2019

Stand-Up: бабине літо!

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
г. Киев, ул. Симона Петлюры, 4

О событии

Вечір стендап-комедії присвячений останньому теплому періоду року!
Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

Стендап — це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!

1 вечір — 1 сцена — 6 супер-коміків — буде СМІШНО!

  • СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО — магістр української філології. Лютий Народознавець, який розповідає про те, чим живе його єдине кохання — БАТЬКІВЩИНА. Переможець «Розсміши коміка», учасник телевізійного фестивалю «Ліги Сміху», автор і учасник гумористичних проектів.
  • ЖЕНЯ БАБКОВ — комік, який входить в топ-10 кращих коміків по версії українських фестивалів стендап-комедії: O’fest 2016, Independent stand-up festival 2016 та 2017.
  • БЕКІР МАМЕДІЄВ — переможець шоу «Розсміши коміка», автор студії «Квартал 95», резидент «ГудНайтКлаб».
  • АРТУР ПЕТРОВ — сценарист телевізійних проектів і кіно, батько двох дітей, учасник шоу «Комік на мільйон» на телеканалі ICTV.
  • ВІТАЛІЙ ЖАВНЕРЧИК — учасник шоу «Розсміши коміка», учасник «Відкритого мікрофону на ТНТ».
  • Ведучий вечора, ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ — киянин з амбіціями приїжджого, стендап-комік, засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency». Іван знайомить глядачів зі стендапом і може розповісти про них те, що вони самі не знали.

Тривалість програми 1,5 години. Рекомендовано особам від 18 років.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код