Категории Информация
Кассы Добавить событие
Старик и море
19 июня 2019

Старик и море

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

TEATROOM
г. Киев, ул. Большая Васильковская, 103

О событии

Невелику за обсягом повість «Старий і море» Е. Хемінгуей писав аж 16 років. І отримав за неї Нобелівську премію. Сюжет і фабула повісті безпосередньо пов’язані з біографією автора. Хемінгуей і сам був завзятим рибалкою. Адже тут ціла філософська концепція. Коли на Старика напали акули, він раптом зрозумів, що заплив надто далеко. Переступив ту фатальну межу, переходити яку не слід. Розумій так: людина повинна узгоджувати свої сили і можливості.

Тому наш герой зазнав поразки, хоча рибу все-таки спіймав. При цьому Старий постійно твердить: перемогти людини неможливо. Начебто парадокс. Але справжня філософія життя завжди парадоксальна, як і саме життя. Що своїм геніальним творчим чуттям і вловив Хемінгуей. Тому його погляд на світ завжди сучасний.

У головній ролі Сантьяго, а також Хемінгуея, відомий актор театру і кіно заслужений артист України Анатолій Тихомиров. У 2018 році Україна насолоджувалася його грою в телесеріалі «Школа», де Анатолій зіграв, а точніше створив роль директора школи.

Режисер вистави: заслужений діяч мистецтв України Валентин Слонов.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код