Категории Информация
Кассы Добавить событие
Tarja Turunen / Тар’я Турунен
06 января 2023

Tarja Turunen / Тар’я Турунен

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

МЦКИ "Октябрьский дворец"
Алея Героев Небесной Сотни, 1

О событии

Тар’я Турунен з ексклюзивним Різдвяним концертом у Києві. Тільки один день!

Королева металу – фінська Примадонна та одна з найвідоміших рок-див у світі – Тар’я Турунен запрошує вас 6 січня 2022 року на ексклюзивний різдвяний концерт, що відбудеться у Жовтневому Палаці. Екс-солістка гурту Nightwish обіцяє, що цього разу вона подарує нам не просто святковий концерт, а істинну неповторну атмосферу європейського Різдва. Це буде найтепліше Різдво у вашому житті. І яким би мінливим не здавався час, музика Турунен – це еліксир любові і добра, який так потрібен всім нам.

Вже понад десять років шанувальники Турунен з'їжджаються з усього світу у грудні, щоб відвідати її святкові концерти в різних куточках світу. Цього року до графіку артистки потрапив і Київ.

«Коли я була маленькою, вся наша родина збиралася разом і співала різдвяні пісні. Напевно, тому різдвяний тур став для мене чимось особливим»,- говорить співачка.

Під акомпанемент рояля, віолончелі та гітари Тар’я своїм неповторним сопрано виконає традиційні фінські і всесвітньо відомі різдвяні пісні, а ще порадує своїми хітами з минулих та нових альбомів.

Кожен візит Тар’ї Турунен до Києва – це аншлаг і неймовірна подія. Всі, кому хоча б раз пощастило побувати на її концерті, безумовно закохуються в її творчість. Жодних сумнівів – співачка приємно здивує нас і цього разу!

Тар’я не любить, коли їй співають дифірамби, але їй дійсно є чим пишатися. Судіть самі! В ній поєднуються: самобутня краса, харизма і потужний вокал, яким володіють одиниці. Незважаючи на достатньо молодий вік, вона входить до п'ятірці кращих академічних вокалісток світу! Британський журнал «The Sun» назвав її однією з 50 жінок, які стали безсмертними завдяки власному доробку в музиці.

Спільно з групою Scorpions Тар’я записала пісню «The good die young», що стала окрасою останнього альбому легендарного колективу – «Sting in the tale». В її творчому арсеналі 7 сольних платівок (її останній на сьогодні альбом «In The Raw» вийшов наприкінці минулого року).

Турунен стала першою зарубіжною співачкою, яка продала більше 20 000 копій альбому в країнах СНД. Її платівка «My Winter Storm» піднялась на 11 місце рейтингу «Billboard’s Top 100 European Albums», а саму Тар’ю було номіновано на премію «Echo Awards» і «Emma Awards». Уявіть собі! Загалом у світі було продано понад 900 000 копій її сольних дисків і більше 3 мільйонів копій альбомів, записаних у складі «Nightwish».

Тар’я Турунен – це не штучно створений продюсерський проект. Вона – жива легенда зі світовим ім'ям! І потрапити на її концерт – велике щастя!
Тож, чекаємо на вас 6 січня 2022 року в Жовтневому Палаці на концерті неповторної Тар’ї Турунен!

Зустрічаймо Різдво разом!

Предварительный заказ
Заявка на промо-код